| Inloggen | |

Dieter Möckelmann

Als veelgevraagd spreker, gespreksleider en dagvoorzitter inspireert Dieter anderen over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 15 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij vele luisteraars te boeien.

Zijn presentaties vallen goed in de smaak doordat hij humor en kennis op authentieke wijze weet te combineren. Door zijn werk als onderwijsadviseur kan hij spreken uit ervaring. De voorbeelden die hij presenteert zijn praktisch, prikkelend en uitdagend.

Wiel van de Berg

CEO Three Ships enterprises
Gedreven ondernemer Wiel van de Berg startte in 1979 bij Koning en Hartman met de ontwikkeling van mobiele radio systemen.

In 1986 richtte hij Westmount Technology BV op. Dit bedrijf groeide in 7 jaar uit tot een wereldwijd opererende leverancier van geavanceerde Computer Aided Software Engineering (CASE) producten, met ondermeer een eigen vestiging in de Verenigde Staten. In 1996 zag Three Ships enterprises het levenslicht, waar hij sindsdien als algemeen directeur verantwoordelijk is voor de algemene operationele en strategische ontwikkeling van de onderneming.

In zijn keynote geeft Wiel een kijkje in de keuken van het bedrijf en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen die de komende tijd op de rol staan.

Lid worden? Neem contact op
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief