| Inloggen | |

Themadagen

Elk jaar organiseert de Gebruikersvereniging een of meerdere themadagen. Per themadag wordt door de Gebruikersvereniging een thema centraal gesteld dat door een van de leden is ingebracht. Ook kunnen er vraagstukken van Three Ships worden besproken over nieuwe modules over verandering van bestaande modules. De mogelijkheden en onmogelijkheden van het ingebrachte thema onderwerp worden op deze dag ter discussie gesteld en uitgewerkt waaruit een vraagstelling naar Three Ships of derde partijen kan volgen.

05-06 Integratie cloudapplicaties in de ELO

Op 5 juni organiseert de Gebruikersvereniging in congrescentrum Papendal een themabijeenkomst over de integratie van cloudapplicaties in N@Tschool! Hier gaan we verder in op de stellingen die besproken zijn in de innovatiesessie tijdens de Gebruikersdag op 16 april.  De focus van deze bijeenkomst ligt in eerste instantie op integratie van Office 365 en cloudopslag zoals OneDrive, Google Drive en Dropbox. 

Plaats van handeling is hotel en congrescentrum Papendal bij Arnhem. De olympische sfeer van NOC*NSF zal ons ongetwijfeld tot grote hoogte brengen!

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor medewerkers van de leden van de Gebruikersvereniging.

(Leer) doelen van de bijeenkomst:

  1. Helder krijgen welke werk- en inleverprocessen we willen ondersteunen door cloudapps te koppelen aan N@Tschool! Hierbij ook leren van situaties en werkwijze bij elkaars organisaties.
  2. Samen bepalen waar en op welke manier dat volgens ons het beste toepasbaar is in de software
  3. Concrete lijst met aanbevelingen en verzoeken voor Three Ships voor de ontwikkeling van de ELO

Huiswerk:

Deze bijeenkomsten zijn vooral succesvol door jullie inbreng. Breng dus vooraf in kaart waar de knelpunten nu liggen voor je organisatie. En welke goede initiatieven er zijn op het gebied van cloudapps. Zo kunnen we van elkaar leren, elkaar helpen en samen tot de beste oplossing komen die breed gedragen kan worden.

Programma:

10.00 – 10.30 Inloop en ontvangst

10.30 – 10.45 Welkom en introductie op het thema door Jan van Veen (voorzitter)

10.45 - 11.30 Huiswerkronde: ieder vertelt kort hoe er nu gebruik wordt gemaakt van cloudapps, waar de knelpunten liggen en welke goede initiatieven er zijn

11.30 - 12.30 Scenario’s toepassing cloudapplicaties in de ELO door Pascal van den Biggelaar

12.30 – 13.30 Lunch

13.30 – 14.30 Zelf aan de slag in groepen: prioritering en wensenlijsten

14.30 – 15.00 Samenvatting en oplijsting aanbevelingen en verzoeken voor Three Ships

Ja, ik ben er bij!

Naam: *
E-mail adres: *
Organisatie: *
* verplicht veld Verstuur   Annuleren      
Lid worden? Neem contact op
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief