| Inloggen | |

Leden helpen leden

Een flink aantal gebruikers heeft zich op verzoek van de Gebruikersvereniging bereid getoond op te treden als klankbord voor andere gebruikers. Om elkaar te helpen bij vragen of te sparren bij ingewikkelder uitdagingen. Het bestuur is erg blij met de ruime groep aanmeldingen: hartelijk dank hiervoor.

Hoe kun je hiervan gebruik maken?

1. Geef je vraag door via onderstaand formulier, of stuur direct een e-mail naar het bestuur
2. Bij iedere vraag kijken we wie er het beste bij zou passen
3. Wij benaderen één van de ´klankborders´ om te zien of je de vraagsteller kunt helpen.
4. Bij een ‘Ja’ geven wij je de contactgegevens van de klankborder, waarop je zelf contact op kunt nemen. Hierna stapt de vereniging er even tussenuit.
5. Na een paar weken zullen we je verzoeken een korte evaluatie te geven. Deze evaluaties krijgt de klankborder ook te zien.
6. De evaluaties tesamen bundelen we en publiceren we geanonimiseerd op deze website;  zodat andere leden ook kunnen zien wat er gebeurt en hoe wij elkaar helpen.

Deze ondersteuning is exclusief voor leden van de Gebruikersvereniging. Je kunt bij de KlankbordService terecht met onder meer vragen over ELO-beleid en inrichting, specifieke N@Tschool! werkruimten zoals portfolio of toetsen, SPBS en Author. 

Klankborder worden?

Als je zelf ook graag vakgenoten wil helpen meld je dan aan als klankborder. Je kunt rekenen op hoge waardering van je collega's!

Vraag hulp aan een collega:

Naam: *
E-mail adres: *
Mijn vraag:
* verplicht veld Verstuur   Annuleren      
Lid worden? Neem contact op
Op de hoogte blijven?Schrijf je in voor de nieuwsbrief