Partner worden

De Gebruikersvereniging Three Ships N@Tschool! werkt al tien jaar aan kennisdeling door haar leden en samenwerking met leverancier Three Ships bij de ontwikkeling van de ELO. Onder haar leden schaart de gebruikersvereniging onder meer: Fontys Hogescholen, Hogeschool Rotterdam,  NOC*NSF, Rijn IJssel en ROC van Twente. Samen vertegenwoordigen zij bijna een miljoen gebruikers

De Gebruikersdag

Ieder jaar organiseert de Gebruikersvereniging een landelijke gebruikersdag. Deze dag biedt de onder meer vele praktische sessies in een aantal workshoprondes. Hierin delen gebruikers hun kennis over alles wat met de ELO te maken heeft, van strategische implementatie en N@Tschool! als onderwijsmanagementtool tot tips & trucs voor het maken van digitale toetsen. De Gebruikersdag kenmerkt zich door een positieve sfeer, waardoor contacten leggen als vanzelf gaat.De Gebruikersdag kenmerkt zich door een positieve sfeer, waardoor contacten leggen als vanzelf gaat.

Deelnemers Gebruikersdag

De Gebruikersdag trekt jaarlijks ongeveer 300 bezoekers uit het onderwijs, de educatieve uitgeverij en brancheorganisaties. Het zwaartepunt onder de bezoekers ligt op professionals uit het VO, MBO en HBO. Vanuit deze organisaties door heel Nederland komen (ICT-)managers, ELO-beheerders en docenten op deze dag af. Een selecte groep organisaties kan zich als vendor profileren tijdens de Gebruikersdag.

Direct bij uw doelgroep

U kunt direct in contact komen met uw doelgroep met bijvoorbeeld een eigen workshop, een ludieke promotie of een informatiestand. Ook krijgt u als partner een jaar lang de beschikking over een eigen pagina op deze website. De Gebruikersvereniging denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Iets voor  organisatie?

Stuur ons een e-mail

Huidige partners